Радивојеви синовиРадивоје Жижић
Илија - Радивоје: синови Спасоје, Вељко, Вуле

Вуле Жижић
Илија - Радивоје - Вуле - Павић

Павић Жижић
Илија - Радивоје - Вуле - Павић

Павле Жижић
Илија - Радивоје - Вуле - Павић - Којадин - Павле

Томаш Жижић
Илија - Радивоје - Вуле - Павић - Којадин - Станко - Томаш

Живко Жижић
Илија - Радивоје - Вуле - Павић - Којадин - Владислав - Живко

Зоран Жижић
Илија - Радивоје - Вуле - Павић - Којадин - Владислав - Живко - Зоран

Ранко Жижић
Илија - Радивоје - Вуле - Павић - Милош - Вељко - Ранко

Подаци о породици

Десетак година по селидби у Милошевиће, Вуле, са синовима Неђељком и Павићем, и Петар, са синовима Ђорђем и Милованом, селе се у Струг.

Вуле Жижић је познат јунак и ратник, опеван у песми Чардак Алексића (Петар Петровић Његош), где се описује чардак Жижића - украшен посеченим турским главама. Вуле је живео је у доба када је посечен Смаил-ага Ченгић, а песма описује потоњи казнени напад Турака на чардаке Алексића и Жижића.

На основу утврђених породичних података Неђељко је остао настањен у Стругу, где је имао три сина, Вукосава, Јована и Милисава. Павић се одселио у Поља крај Мојковца где се наставља његова породична грана.

Из Струга Вулов син Павић сели се у Поља код Мојковца, на земљу коју је Павић добио на поклон од црногорске владе за изузетне заслуге које је учинио када је 1861. године посјекао чувеног турског јунака и великог зулумћара Синана Свиралу из колашинског краја.

Неђељкови синови - Вукосав, Јован и Милисав

Илија - Радивоје - Вуле - Неђељко - Вукосав - Јеврем - Бранко
Од Јеврема је син Бранко. Бранко има три сина (Вукосава, Борислава и Драгољуба) и двије ћерке (Анка и Бранка). Вукосав има двије ћерке (Нађа и Гордана), Драгољуб има ћерку Тијану и сина Ђорђија који има сина Павла. Од Борислава су син Иван Жижић (Будва) и сестра Калина. Анка (удато: ) има сина Дејана и ћерке Бојану и Сању. Бранка (удато презиме) има синове Милоша и Марка. Јеврем и супруга су сахрањени у Стругу и касније мошти пресељене у Никшић.
Подаци добијени од Ивана Жижића (Будва, д.р. 1991. год)

Павићеви синови - Којадин Жижић и Милош Жижић
Илија - Радивоје - Вуле - Павић - Којадин
Којадин је оженио Анђу Жугић, имали су седморо синова: Марка, Станка, Владислава, Сава, Матију, Павла (најмлађи), и једног сина који је умро као мали. Анђа Жугић је умрла на Павловом порођају.

По суровим старим обичајима, пошто је Анђа умрла на порођају, дете тако рођено се очекивало и само да умре, можда због немогућности да се води брига о њему. Спроводио се обред где се дете подвлачило испод одра и мртвог тела мајке, како би и оно умрло. Жена Милошева, Љубица, је спречила да се Павле подвлачи испод одра умрле мајке, рекавши да ће она бринути о њему. Тако је Павле остао у животу.

Илија - Радивоје - Вуле - Павић - Милош
Милош је оженио Љубицу Церовић (Кнежевић). Имали су пет кћерки и једног сина (Буја, Вукосава, Милојка, Зорка, Ксенија (Сена) и Вељка (Милована). Вељко је рођен 27. X 1896. год. Вељково крштено име је Милован. Звали су га само Вељко, због обичаја да се детету да име којим би се заварала "Смрт". Ако би "Смрт" случајно дошла по Милована, нашла би да је ту само Вељко, те би дечак био спашен и смрт би га заобишла. Милош је погинуо у боју са Турцима.

Којадинови потомци:
Марко је оженио Мируну Милену Фуштић. Имали су два сина и две кћери (Миле, Манојло, Мита и Анђа.)
Станко је оженио Цвијету Реџић. Имали су синове Томаша (народни херој, овде), Данила, и кћер Даницу (погинула у партизанима).
Владислав је оженио Илинку Томовић. Имали су сина Живка (овде) и кћери Јелу и Милку. (Илинка Томовић се касније преудала за Глигорија Ашанина.)
Саво је умро у Америци, радио је у руднику.
Син Матија је оженио Стану Ашанин. Имали су једног сина Бошка и кћери Драгицу, Ангелину и Горицу.
Павле Жижић (овде) је оженио Милену Николић из Шапца.  Имали су двоје деце, Љубицу (добила име по Љубици Церовић, удатој за Милоша Жижића), рођ. [1927.] и Драгољуба од кога је Биљана Жижић.

Милошеви потомци:
Буја, удата Анђелић. Кћерке Полексија, Јулка, Роса, син Војин (стрељан од стране четника), као и полубрат Алекса.
Вукосава – погинула у Другом светском рату, испред куће.
Милојка, Зорка и Ксенија се нису удавале.
Вељко (Милован) Милошев (рођен: 27.X 1896. године). Вељко је оженио Даницу Томовић (рођ. 1928 год.). Даница Томовић је од мајке Стане Ивановић и оца Миливоја Томовића, имала је браћу Малишу и Драгишу. Вељко и Даница су имали три сина и две кћери: Ранка, Радисава, Милоша, Ранку и Радисаву.